Ingredients:- 20 escamarlans grans (també es pot fer amb gambes)
- 2 cebes
- oli d’oliva verge
- 250 ml. de cava
- sal i pebre
Preparació:
Si els escamarlans són congelats cal deixar-los descongelar submergits en aigua freda durant uns 15 minuts abans de coure’ls. Quan siguin descongelats escorre’ls. En una cassola o paella plana posem un bon raig d’oli d’oliva, quan aquest sigui calent passem els escamarlans tomba i tomba, els retirem i reservem.
- 2 cebes
- oli d’oliva verge
- 250 ml. de cava
- sal i pebre
Preparació:
Si els escamarlans són congelats cal deixar-los descongelar submergits en aigua freda durant uns 15 minuts abans de coure’ls. Quan siguin descongelats escorre’ls. En una cassola o paella plana posem un bon raig d’oli d’oliva, quan aquest sigui calent passem els escamarlans tomba i tomba, els retirem i reservem.
A la mateixa cassola i amb el mateix oli hi afegim la ceba tallada ben petita. Quan sigui transparent apugem el foc, afegim el cava i el deixem reduir destapat. Hi posem els escamarlans i una mica de sal i pebre, ho deixem coure uns minut més i ja està a punt per servir.
2 comentaris:
Per Cap d'Any vaig fer aquesta recepta amb gambes i la gent va disfrutar molt.
Celebro que us hagi agradat. És veritat que sempre té molt èxit aquesta recepta i a sobre és senzilla i si vols, fins i tot econòmica.
Publica un comentari a l'entrada