Ingredients per a 4 persones
400 grams de fideus del número 1 (100 grams per persona)
1 sípia gran
500 grams de cuetes gamba o llagostins pelats
1 litre de fumet (si no el voleu fer vosaltres, podeu posar-lo d’aquest que ja es ven preparat)
1 ceba
1 tomàquet ratllat
1 grill d’all
Oli i sal.
Preparació:
Poseu un raig d’oli d’oliva en una paella a foc lent, amb un grill d’all pelat i sencer.
Aneu remenant l’all i quan sigui daurat, el traieu. En aquest mateix oli calent i tireu els fideus.
Els aneu remenant fins que quedin dauradets. Un cop fet això els traieu del foc i els reserveu.
Apart, agafeu la paella per fer-hi la fideuà i feu-hi un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
Un vegada el sofregit estigui fet, hi poseu la sípia tallada a daus, la deixeu fer uns minuts i afegiu les cuetes de gamba o llagostins pelades.
Quan estigui tot cuit i afegiu els fideus que teníeu reservats, ho remeneu bé tot plegat i tireu el fumet de peix.
Baixeu el foc i espereu que els fideus absorbeixin el fumet, i quan ja no tinguin suc, poseu la paella al forn a gratinar uns dos o tres minuts perquè els fideus quedin secs i s’aixequin.
Retireu-la del forn i ja podeu servir-la.
Això si, no us oblideu d’acompanyar-la amb un bon all-i-oli.
Bon profit!!
1 comentari:
gràcies...bonissima
Publica un comentari a l'entrada