divendres, 15 de maig del 2009

Jornada de Lideratge i Formació a l'EUHT StPOL

L’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol va celebrar el passat 14 de maig una Jornada de Lideratge i Formació on es va presentar el Treball de Recerca desenvolupat pels alumnes Jose Maria Bajo i Núria Tusell, sota el títol “ESTUDI I VALIDACIÓ DEL PERFIL DE DIRECTOR D’HOTEL DEL SEGLE XXI”, i es va fer el lliurament del Diploma acreditatiu del “Premi Extraordinari d’Hostaleria” a l’alumna Laura López per haver finalitzat els estudis amb la millor qualificació. Va entregar el diploma el senyor Joaquim Maria Puigvert, Vice-rector de la Universitat de Girona.

Durant l’acte també es va fer entrega de la “Placa EUHT StPOL al LIDERATGE 2009” a la personalitat nacional o internacional del sector, triada després d’un estudi profund portat a terme pels estudiants de l’EUHT StPOL.
Després de l’argumentació exposada per Estefania Soler, enguany s’ha atorgat aquest reconeixement al senyor Jaume Tàpies, President de Relais & Chateaux. Va recollir el premi la seva senyora Katja Rautenberg, ja que per motius professionals el senyor Tàpies no va poder assistir a la celebració.

També es va entregar la “Placa EUHT StPol al LIDERATGE en RESTAURACIÓ” al senyor Josep Monje, Director propietari del restaurant Via Veneto de Barcelona. En aquest cas els alumnes Jon Rodríguez i Pau Vives van ser els qui van fer-ne l’entrega.

Va tancar l’acte Joan Carles Vilalta, Director General de Turisme de Catalunya. Vilalta va destacar la feina del dia a dia al món de l’Hostaleria per fer que Catalunya continuï essent una de les potències mundials en turisme.

Abans dels parlaments va donar la benvinguda a l’acte el Director de l’EUHT, el senyor José Hernández. Després de l’acte oficial es va celebrar un dinar elaborat pels alumnes de l’escola on hi van assistir unes vuitanta persones entre alumnes, professors i gent del sector turístic de Catalunya.

Recull fotogràfic de l’acte.

Presentació de l’acte a càrrec del Sr. José Hernández Director de l’EUHT StPOL.

Jose Maria Bajo i Núria Tusell, exposant el Treball de Recerca “ESTUDI I VALIDACIÓ DEL PERFIL DE DIRECTOR D’HOTEL DEL SEGLE XXI”.


Lliurament a Laura López, del Diploma al “Premi Extraordinari d’Hostaleria”, de mans del senyor Joaquim Maria Puigvert, Vice-rector de la Universitat de Girona.


Katja Rautenberg recollint la “Placa EUHT StPOL al LIDERATGE 2009” atorgada al seu marit, el senyor Jaume Tàpies, President de Relais & Chateaux. Va fer l’entrega l’alumna Estefania Soler.


Entrega de la “Placa EUHT StPol al LIDERATGE en RESTAURACIÓ” al senyor Josep Monje, Director propietari del restaurant Via Veneto de Barcelona, de mans dels alumnes Jon Rodríguez i Pau Vives.


Joan Carles Vilalta, Director General de Turisme de Catalunya, en un moment de l’acte.


I també, com no, els plats que van oferir.


Amanida de Guacamole amb pernil ibèric i vinagreta de cítrics.


Crema tèbia de pèsols amb cloïsses.


Corvina amb salsa de gambes sobre llit d’hortalisses.


“Melòs” de Vedella amb confitura de maduixots.


Sopa de menta i llimona amb textura de xocolata i sorbet de mores.


Macarró amb crema de whisky i gelat de caramel al cafè.



Des de Cuinateràpia – Ràdio Malgrat volem donar les gràcies a l’EUHT StPOL per oferir-nos l’oportunitat de ser presents a aquest acte i felicitem efusivament als guardonats, als professors i als alumnes .

Enhorabona a tots!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats pel blog i el programa