1 pollastre gros (de pagès)
2 botifarres crues
1 copa de vi ranci
2 cebes
1 cabeça d’alls
1 tomàquet de penjar
Sal, pebre negre,1 trosset de canó de canyella
Oli o llard (o meitat i meitat)
1 cullerot d’aigua o brou
Preparació:
Poseu una cassola de terrissa al foc amb oli o llard (o una barreja d’ambdós) i feu-hi rossejar el pollastre, tallat a quarts (o a vuitens) salat i empebrat, així com les botifarres, si voleu, punxades (hi ha qui no ho fa).
Afegiu-hi les cebes pelades però senceres, la cabeça d’alls sencera, el tomàquet, el tros de canó de canyella i feu-ho rossejar.
Tireu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. A continuació tapeu la cassola i manteniu-ho fent xup-xup durant almenys una hora (si el pollastre és de pagès) afegiu-hi, si cal, una mica d’aigua o brou, millor calents.
Quan sigui cuit, talleu les botifarres a talls i serviu-ho.
Preparació:
Poseu una cassola de terrissa al foc amb oli o llard (o una barreja d’ambdós) i feu-hi rossejar el pollastre, tallat a quarts (o a vuitens) salat i empebrat, així com les botifarres, si voleu, punxades (hi ha qui no ho fa).
Afegiu-hi les cebes pelades però senceres, la cabeça d’alls sencera, el tomàquet, el tros de canó de canyella i feu-ho rossejar.
Tireu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir. A continuació tapeu la cassola i manteniu-ho fent xup-xup durant almenys una hora (si el pollastre és de pagès) afegiu-hi, si cal, una mica d’aigua o brou, millor calents.
Quan sigui cuit, talleu les botifarres a talls i serviu-ho.
1 comentari:
Ja he fet la teva recepta i m'agrada molt segueix aixì que u fas molt bé gracies cuinera.
Publica un comentari a l'entrada