divendres, 1 de gener del 2010

HP convoca un concurs de disseny de cartes de restaurants

Es busca la carta de restaurant més original d'Espanya.

Està orgullós de la carta del seu restaurant? Si és així, es mereix un premi. La signatura HP cerca la carta de restaurant més original d'Espanya i per a això convoca un concurs en què anima a tots els restaurants i cafeteries del nostre país a participar.

Tots els restaurants que vulguin participar només han d'entrar a la web oficial del concurs i enviar els seus dissenys de menú. Un jurat compost per Patricia Rodrigues i Xavier Regué, de Hewlett Packard, juntament amb un dissenyador gràfic seleccionarà la carta més original de totes les rebudes.

El restaurant guanyador serà recompensat amb un magnífic conjunt d'ordinador + impressora HP Officejet Pro últim model, a més d'una sessió personalitzada per obtenir el màxim rendiment de la impressora i aconseguir estalvis de fins un 50% en costos d'impressions.

Els restaurants poden participar enviant fotografies de la carta o amb el propi disseny en PDF o en un d'aquests formats d'imatge: JPEG, GIF, TIFF, PNG o BMP.

Amb aquest concurs, HP pretén inspirar als restauradors a utilitzar les eines de disseny i impressió de la marca per crear documents promocionals d'alta qualitat a un cost molt econòmic.

La signatura d'impressores vol promoure el disseny i elaboració de materials de promoció creatius i originals entre els restaurants utilitzant les noves tecnologies d'impressió.

Les últimes impressores professionals d'injecció de tinta dissenyades per a petits negocis, com la gamma HP Officejet Pro, ofereixen qualitat d'impressió professional però amb estalvis en costos de fins a un 50%. D'aquesta manera, crear documents propis de promoció i màrqueting és més barat i senzill que mai.