Ingredients:
1 làmina de pasta de full (hojaldre La Cocinera)
Sucre
Preparació:
Primer de tot engegueu el forn dalt i baix a 170º.
Ara esteneu la làmina de pasta de full sobre el marbre sense retira-hi el full de paper que té.
Poseu per sobre una altra fulla de paper vegetal i amb l’ajuda d’un rodet li doneu una forma rectangular.
Un cop fet això, aixequeu la làmina de paper i empolseu sucre, ho gireu, aixequeu l’altre làmina i poseu sucre també.
Seguidament amb una forquilla punxeu bé tota la massa i ja només ens queda plegar-la.
Agafarem els extrems i els doblegarem cap el centre, mig i mig, fem una mica de pressió i repetiu l’operació per acabar tancant-ho. Amb un ganivet aneu tallant mes o menys talls d’un centímetre de gruix i ho aneu posant a la safata del forn sobre una làmina de paper vegetal. Tingueu cura de deixar-les seperadetes perquè creixeran i sinó se us enganxaran les unes amb les altres.
Ja les podeu posar al forn a la meitat i amb el grill i forn alhora a 170º, necessitareu uns 15 minuts i ja les tindreu a punt, tot i que millor que els darrers cinc minuts les vigileu i així les deixeu al punt que més us agradin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada