Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dimarts, 5 d’abril del 2011
La Cuina a Sils al H10 roma città
El col·lectiu La Cuina a Sils tornen un any més a la capital italiana a oferir els seus cuinats tradicionals catalans.
Els propers 14, 15 i 16 d'abril seran de nou a Roma a l’Hotel H10 ROMA CITTÀ per oferir cuinats tradicionals de casa nostra. En aquesta ocasió acudiran a Roma, Assumpció Font, Àngels Viedma, Teresa Sasanedas i Conxita Gómez.
Com a novetat enguany i per primera vegada en l'activitat a Roma, el proper dijous dia 14 d'abril, es farà una presentació publica de les Jornades de Cuina Catalana.
La presentació serà una hora abans de començar a servir els sopars, i es farà oferint una copa de vi i cava acompanyats de degustacions que ja son tradicionals.
A 2/4 de nou el mateix dijous, divendres i dissabte s'oferiran els sopars en la línia dels altres anys.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada