dilluns, 12 de juliol del 2010

TAST A MATARÓ - 1a Fira de Degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat.

L’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró i en motiu de celebrar el 5è aniversari de la seva marca, Bulevards de Mataró, presenta TAST A MATARÓ, la primera fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat.

Aquesta fira, sota l’eslògan “Passeja per Bulevards i fes un tast a Mataró”, neix amb l’objectiu de reforçar el vincle entre comerços, professionals, turisme i hostaleria.

TAST A MATARÓ és una experiència pionera a Mataró. La idea és reunir, en un mateix espai, estands representatius de restaurants de Mataró i de la comarca. Els estands posaran a disposició dels assistents diversos tasts, semblants a les tapes però més elaborats, perquè la gent pugui provar-ne uns quants sense atipar-se amb un sol plat. Els tasts tindran un preu molt assequible, a l’abast de qualsevol butxaca.

TAST A MATARÓ vol arribar a ser un punt de referència obligat dins del programa de fires anuals gastronòmiques que se celebren a Catalunya.

Aquesta fira, oberta a tothom, estarà situada al Nou Parc Central de Mataró -a la passarel•la firal- els dies 15, 16, 17 i 18 de juliol. Serà un recinte tancat, on hi haurà els diferents estands. Aquests serviran petits tasts a un preu molt reduït. Amb l’entrada, que té un cost de 5 €, hi aniran inclosos tres tiquets per gastar en qualsevol dels estands. Si algú es queda amb gana, però, podrà adquirir més tiquets a l’entrada a un preu d’1 € la unitat. Els tasts exposats variaran pel que fa als ingredients i, depenent d’aquest factor, cada plat podrà tenir un cost d’un a tres tiquets. A més, als vespres, la vetllada serà condimentada per actuacions en directe.

Horari de TAST A MATARÓ:
Dijous 15, divendres 16 i dissabte 17: de 19.00 a 1.30 h
Diumenge 18: de 19.00 a 24.00 h

Font: Bulevards de Mataró