dissabte, 31 de juliol del 2010

Mousse de Llimona

Ingredients:

1/2 l. de nata líquida per muntar
1 pot petit de La Lechera
4 llimones (200 ml.)



Preparació:


Posem en un pot la nata líquida i la muntem.



Ratllarem la pell de les llimones ben fina (vigilant de no ratllar lo blanc) i ho reservarem. Ara ja tallem per la meitat les llimones i les exprimim, en farem 3 o 4 tot depèn del suc que tinguin, fins a omplir un got d’ aproximadament uns 200 ml.

En un bol barregem el pot petit de La Lechera amb el suc de les llimones i a continuació incorporem la nata al bol.

Un cop ho tinguem tot ben barrejat ho posem en gots, o copes o tasses, el què més ens agradi, hi tirem al damunt de cadascuna una mica de la ratlladura de la llimona que tenim reservada i ho deixarem refredar a la nevera al menys un parell d’hores. Passat aquest temps ja ho tenim a punt per servir.