divendres, 16 de juliol del 2010

La Gamba de Palamós protagonitza el menú temàtic de juliol al Restaurant El Far de Llafranc

El restaurant que millor transmet l'essència de la Costa Brava té aquest estiu com a protagonistes les gambes de Palamós, els musclos de roca i l'arròs, els menús més apetitosos de la temporada per només 30€


Llafranc, juliol de 2010 - El Restaurant El Far continua amb els seus menús mensuals amb un producte de temporada de la Costa Brava i la seva carta d'aperitius de migdia. Per l'establiment que millor transmet l'essència de la Costa Brava han desfilat ja, mes a mes, les garoines, les carxofes, el peix blau i el bacallà. A l'estiu li toca el torn a la més famosa de la zona: la Gamba de Palamós, la qual serà la protagonista estel•lar del menú de juliol. Li seguiran els musclos de roca a l'agost i l'arròs al setembre.


El Restaurant El Far està situat en un enclavament excepcional de la Costa Brava, a 175 metres d'alçada, i dominant gran part del litoral de la comarca, convertint-se en punt de visita obligat on prendre un aperitiu, dinar o sopar mentre es contemplen les extraordinàries vistes al mar i a les platges de Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell. Els seus salons, d'essència cent per cent mediterrània i decoració marinera, es mimetitzen amb l’envoltant paisatge exterior: el mar.


A l'acurada i tradicional carta marinera del Restaurant El Far, en la que destaquen excel•lents arrossos, carns, verdures, peix i marisc de la llotja de Palamós, se li sumen durant tot el 2010, mensualment, els menús gastronòmics a 30 euros. A aquests magnífics menús, que es serviran tant de dia com de nit, els acompanyarà fidelment el vi de la regió Castell de Perelada. D'aquesta manera, es dóna la possibilitat de conèixer en profunditat els plaers culinaris de la Costa Brava a un preu molt assequible.


El menú de juliol s'inicia amb Gambes petites de Palamós a la planxa per obrir boca, de segon es podrà escollir entre el tradicional mar i muntanya empordanès: Pollastre amb gambes o Fideuà amb gambes i allioli. Finalment, la rúbrica la posaran dues fresques postres estivals entre les que es podrà triar: Pastís de formatge amb codonyat o Sorbet de préssec amb licor de Cointreau. Una irresistible proposta per assaborir el millor que ofereixen la Mediterrània i la Costa Brava en aquesta època.

Gaudir del Restaurant El Far és viure l'essència de la Costa Brava, ja sigui prenent un aperitiu a la llum del sol sobre un penya-segat amb vistes al mar o assaborint un menú sota la mirada hipnotitzant del far.



Restaurant El Far
Reserves: 972301639 / restaurant@elfar.net
Muntanya de Sant Sebastià - Llafranc - Palafrugell - 17211 - Girona