dimecres, 14 de juliol del 2010

Cabrils inaugura les 6es. Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme

Una seixantena de restaurants de 12 municipis del Maresme participaran aquest any en les 6es. Jornades Gastronòmiques del Tomàquet que es desenvoluparan entre el 15 de juliol i el 28 d'agost, període en que tots els restaurants participants oferiran diferents receptes amb el tomàquet com a ingredient protagonista.

Les Jornades, organitzades pel Gremi d'Hostaleria de Mataró i El Maresme, l’Ajuntament de Cabrils, l’Associació d’Hostalers de Cabrils i el Consorci de Turisme Costa Barcelona – Maresme, tenen com a objectiu donar valor a aquest producte que es produeix a la zona igual que productes com els pèsols, les mongetes del ganxet o les faves però que amb l’arribada de l’estiu es converteix en el gran protagonista de l’horta maresmenca.

La inauguració i presentació d’aquestes 6es. Jornades tindrà lloc el proper dijous 15 de juliol a les 18:30h a Can Tosca de Cabrils, on es podrà gaudir de tast i degustació de plats amb el tomàquet com a protagonista. Els municipis participants en aquesta sisena edició, entre els que hi ha municipis productors de tomàquet i municipis gastronòmics seran Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.


Font web Ajuntament de Cabrils