dimecres, 23 de juny del 2010

A Gambero Rosso es parla de La cuina a Sils

Gambero Rosso dedica un espai a la seva web per parlar del col•lectiu La Cuina a Sils, fent ressò del proper sopar que tenen previst pel 10 de juliol.

Us deixo aquest enllaç per veure-ho http://blog.gamberorosso.it/cittadelgusto/2010/06/la_cuina_a_sils.html

Des del Cuinateràpia felicitem a La Cuina a Sils per aquest reconeixement a l’esforç, constància i dedicació de tots els qui en formen part, donant a conèixer la nostra cuina arreu del món.

Enhorabona!




Voleu conèixer una mica més que és Gambero Rosso ®, doncs us en faig cinc cèntims del que ens expliquen en la seva pròpia web.


Gambero Rosso ® és l'editorial líder a Itàlia en la formació en el camp de la cultura del gust.


Gambero Rosso ® és l'únic operador multimèdia del sector amb una oferta de publicacions periòdiques, llibres, guies, canal de televisió SKY 410, web i mòbils.

Més de vint anys pertanyent al món de Gambero Rosso ® significa contribuir a la consecució de la millor cuina, els vins més fins i en general a la promoció de productes i llocs d'excel•lència del país. Gambero Rosso ® reserva gran atenció a les cuines i especialitats internacionals.

Gambero Rosso ® és sinònim d'èxit per als propietaris de restaurants i dels productors i la garantia de qualitat per als consumidors curiosos i golosos, així com pels turistes del gust.

Un "sistema" de comunicació únic en el seu gènere (llibres, guies, revistes, televisió, web, mòbil) s'uneix a la Città del gusto® de Roma, Nàpols i ara de la Fira de Milà, on hi han activitats de formació amateur, professional i gestió i organització de grans esdeveniments i degustacions.

Gambero Rosso ® és també una comunitat en continuat creixement d'aficionats i professionals atents als temes relatius en un estil de vida sostenible i a l'alimentació de qualitat.

La història del Gambero Rosso® neix al 1987 fent el seu debut amb Vini d’Italia® , una guia a la millor producció nacional que en pocs anys es converteix en el llibre de referència per als aficionats i professionals. I "Tre bicchieri®" (els "Tres gots®") demostra l'èxit dels vins italians. La guia també es tradueix a l'alemany i anglès.

1989: neix la guia Ristoranti d'Italia del Gambero rosso®. De nou el Gambero Rosso® llança un sistema particular de l'avaluació al voltant de quatre temes bàsics (cuina, vins, servei i medi ambient). Aquest símbol de l’excel•lència són els "Tre Forchette”®. Es publica la primera Guia de Vins d'Itàlia® en alemany per l’editor suís Hallwag.

1992: La publicació mensual Gambero Rosso® debuta als quioscos.

1997: www.gamberorosso.it és un dels primers llocs dedicats a la cuina italiana i el vi. En pocs mesos el lloc es va convertir en el punt focal per a la comunitat de "gourmets", fins i tot a través de la zona reservada "del Grup Gourmet®. Fins ara més de 220.000 membres.

1998: "Tre bicchieri®" corre pel món. Des de llavors, cada any, es realitzen degustacions dels vins premiats a la guia Vins italians®, a les principals ciutats d'Alemanya i els Estats Units. Entre elles es troben: Mònaco, Berlín, Nova York, Los Angeles i San Francisco.

1999: naixement del primer canal temàtic dedicat als vins italians: RaiSat Gambero Rosso Channel. Produït en associació amb RaiSat, és un dels set canals de la RAI a la plataforma digital Tele +. El canal es va convertir ràpidament en un dels més populars en el satèl•lit, el líder absolut en els aliments, el vi i els viatges. Des d'agost de 2009, el canal està format per complet i exclusivament pel Gambero Rosso i segueix sent difós per la plataforma satelital Sky Itàlia canal 410.

2002: S'inaugura la Città del gusto® a Roma. Més de 8.000 metres quadrats més terrassa coberta de 2.500 metres quadrats. Un espai polivalent on s'activen la Scuole del Gambero rosso®, l’àrea per a esdeveniments, el magatzem, il Teatro della cucina, il Wine Bar i els estudis de televisió reforcen la caracterització única dels mitjans de comunicació Gambero Rosso®.

2003: al gener es va inaugurar I Salotti del Venerdì (la sala del divendres), les reunions mensuals entre la música i el vi organitzat a l'Auditori de Roma, en col•laboració amb l'Acadèmia de Santa Cecília.

2008: Ciutat obre la segona Città del gusto® a Nàpols. També es va posar en marxa el primer Top Italian Wines Roadshow® que presenta el millor de la producció enològica italiana amb altres operadors del sector de les grans capitals europees.

2009: Confirmant la forta vocació per la innovació tecnològica, Gambero Rosso® entra en l'univers del "mòbil". I entra un dels mitjans de comunicació italians els primers a oferir els seus productes a I-Phone Store. La primera sol licitud, vins italians, ha arribat a més d'un miler de subscriptors de pagament a 18 països. A continuació es fa “Dolcemente” la primera recepta de dolç per I-Phone a càrrec de Maurizio Santin.
Sempre en l’àmbit I-Phone es realitza també la guia Ristoranti d’Italia 2010. Entre altres innovacions, l'aplicació és la primera de la seva classe a proporcionar una funcionalitat que permet Realitat Augmentada, assenyalant el dispositiu en una direcció determinada, per obtenir informació sobre la distància i l'accessibilitat del restaurant proper.
Amb l'acord amb Fiera Milano SpA, la Città del gusto® debuta a Milà.

2010: es va posar en marxa al gener el segon llibre de cuina per I-Phone: Finger Food per Viviana Lapertosa.

Per a la resta de l'any, estigueu atents, que aviat hi hauran nous esdeveniments...

Font d'informació http://www.gamberorosso.it/