dissabte, 12 de juny del 2010

36è Aplec de l'Arròs a Alella

En cas de pluja la festa s'ajornarà a una altra data pendent de concretar.

Si el temps ho permet, el Bosquet tornarà a omplir-se de gent i de bons arrossos el proper diumenge 13 de juny a l'Aplec de l'Arròs que organitza cada any el Casal d'Alella, amb el suport de l'Ajuntament. La cita arriba a la seva 36a edició amb el mateix objectiu amb el qual va néixer: ser una jornada de trobada de veïns i veïnes i gaudir plegats d'un dia d'esbarjo a l'aire lliure assaborint una bona paella.
Les persones afeccionades a la cuina podran demostrar els seus dots culinaris participant en el concurs d'arrossos i cassoles d'arròs. Les inscripcions s'obren a les 10h, en el mateix espai, i la participació està limitada a 30 concursants que seran seleccionats en rigorós ordre d'inscripció.

L'organització facilita la llenya, el lloc per fer foc i l'aigua. La resta d'estris i ingredients els han de portar els participants. Està taxativament prohibit fer foc fora dels llocs establerts i els concursants estan obligats a deixar el foc apagat, recollir la brossa i deixar l'espai que han ocupat al més net possible.
A partir de les 13.30h, el jurat valorarà els arrossos presentats al concurs i els premis es lliuraran a les 16h com a cloenda de la jornada.
Per amanir el diumenge festiu, mentre es preparen les cassoles, els assistents podran participar en una activitat infantil. D'11 a 14h s'instal·laran jocs gegants per a tots els gustos i totes les edats.

Més informació en aquest document.

Notícia publicada a la web de l'Ajuntament d'Alella