Representants del col•lectiu "La Cuina a Sils" participen en les Festes Artusianes de Forlimpopoli.
Quatre cuineres, participaran durant tres dies en les Festes Artusianes que es duran a terme a Forlimpopoli.
Aquesta població lloc de naixement de Pelegrino Artusi, organitza la XIV ena edició del que ells anomenen Festes Artusianes. Una festa en la que tot gira a l'entorn de la cuina tradicional, que es fa als carrers i amb una participació absolutament popular.
Pel que fa al personatge en qüestió, cal dir que va ser la persona que en el segle XIX, va començar recopilant les receptes de cuina tradicional d'aquells indrets, amb una difusió excepcional i que avui te dedicat al seu nom un centre de gastronomia, enologia, biblioteca i tot un seguit de serveis a l'entorn del menjar.
La Cuina a Sils, oferirà en aquestes tres jornades: dissabte 19, diumenge 20 i dilluns 21, arròs de pagès, mandonguilles amb sípia, bacallà amb panses i bunyols de poma.
Festa Artusiana - La Cuina a Sils
El grup anirà a Itàlia el divendres i tornarà el dimarts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada