Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dimecres, 4 de març del 2009
Bunyols de la mama
Ingredients:
½ quilo de farina
6 ous
2 sobres de Royal
1 got de llet (100 ml)
½ got de moscatell (50 ml)
½ got d’anís (50 ml)
½ got d’oli de gira-sol (50 ml)
1 got de sucre (100 gms)
1 polsim de sal
1 polsim de matafaluga
1 tub de vainilla (2 culleradetes tamany café)
raspadura d’una llimona
(els gots han de ser petits, o sigui de tamany de tallat)
Preparació:
Posarem en un bol gran tots els ingredients i ho remenem bé amb unes varilles a mà o bé amb el turmix. Quan tinguem la massa ben fina i que veiem que fa unes bombolles, voldrà que ja la tenim a punt.
Posem una fregidora o paella al foc amb abundant oli, quan aquest sigui ben calent, amb l’ajuda de dues culleres anirem posant la massa dels bunyols, millor no fer-ne més de cinc o sis alhora per tal de no refredar massa l’oli. Si hem fet be la massa veureu com els sols giren. Un cop cuits els anem traient i reservant.
Quan siguin tots fets els empolsinarem de sucre fi i els posarem en una safata i ja els tindrem a punt per menjar.
Espero que us agradin. Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
recorda que falta en els ingredients, un pulssim de Matafaluga, per donar el toc final dels bunyols de sempre
;) un Peto
Publica un comentari a l'entrada