divendres, 21 de desembre del 2007

Coca de iogurt

Ingredients:

1 iogurt natural
2 gots (del mateix iogurt) de sucre
3 gots de farina
½ d’oli
3 ous
1 sobre de Royal
1 raspadura de llimona
1 pessic de sal
1 raig d’anís
1 tubet de vainilla
mantega



Preparació:

1. En un bol posarem tots els ingredients i ho barregem tot bé amb el turmix, fins fer una massa homogènia.


2. Amb la mantega fregarem bé la safata en la que hi farem la coca. Hi posarem la massa i ho posarem a la reixa a la meitat del forn, que ja tindrem calent prèviament a 200ºC.

3. Sabrem que la coca està feta quan la punxem amb un escuradents i veiem que ens surt net, el temps aproximat és de 35 a 40 minuts.

Un cop acaba i freda la podeu menjar sola o bé fer-la servir de base per a fer un pastís que podeu omplir i guarnir amb el que més us agradi.