divendres, 12 de febrer de 2016

Trena de pasta de full farcida


Ingredients:

1 làmina de pasta de full
Formatge
Tonyina 
Olives
1 ou






Preparació:

Preescalfem el forn a 180ºC.

Estirem la pasta de full i si és rodona amb el corró li donem forma quadrada.

Visualment en fem tres trossos i els dels extrems els marquem amb un ganivet llarg com mostra la fotografia.
En el tros del mig hi posem el farcit. En aquest cas he posat una base de formatge, una de tonyinya i unes olives farcides.
Seguidament anem tancant la trena agafant una tira d’un costat i després de l’altre i així consecutivament fins a tancar-la del tot.
La pintem per sobre amb un ou batut i ja la podem posar al forn a 180ºC uns 20 minuts.




Notes:
Quan porta 15 minuts al forn si veig que per sota éstà força feta apago el forn i engego el grill fins que veig que està doradeta (un 5 minuts).

Per farcir la trena només ens cal deixar anar la imaginació i omplir amb alló que més ens agradi: espinacs i ricotta, remenat de morcilla i pebrots del piquillo, pernil dolç i formatge, bolets i gambes, etc..