divendres, 19 de febrer de 2016

Pastes salades amb pasta de full

Ingredients:

1 làmina de pasta de full
Sobrassada per untar
Formatge ratllat


(aquesta només és una mostra, perquè les podem fer del que més ens agradi i se’ns ocorri)






Preparació:

Primer de tot engeguem el forn dalt i baix a 170ºC.

Estenem la làmina de pasta de full i amb una forquilla la punxem bé.
La untem amb una capa de sobrasada i posem per sobre el formatge rallat.
La tanquem en forma de rull.
Amb un ganivet anem fents talls aproximadament d’un centímetre i les col·loquem -com mostra la fotografia- a la safata del forn a la que li haurem posat a sobre un full de paper de forn prèviament.

Ja les podem posar al forn a la meitat i amb el grill i forn alhora a 170º.

Necessitarem uns 15 minuts i ja les tindrem a punt.
Es important que els darrers cinc minuts les vigilem i així les deixem al punt que més ens agradin.