diumenge, 2 de febrer de 2014

Pastissets d'en Doraemon


Ingredients:

200 grams de farina de rebosteria
4 ous
100 grams de sucre
2 cullerades de mel
½ sobre de llevat Royal
160 ml. d’aigua



Preparació:

Batem els ous amb el sucre i la mel fins que dobli el seu volum.
Barregem el llevat amb l’aigua i ho aboquem a la barreja anterior.

Aboquem la farina tamisada i continuem barrejant fins que quedi una massa ben fina.


Tapem el bol amb film i ho deixem reposar a la nevera ben bé mitja hora.



Per coure’ls:

Posem la crepera al foc, amb foc baix (sinó en tenim ho fem amb una paella plana millor antiadherent), amb un paper de cuina untat amb oli freguem la base.

Amb un cullerot posem una mica de massa fins que es formi un disc d’uns 10 centímetres.


Ho deixem coure fins que veiem que surten unes bombolles, això vol dir que ja ho podem girar.

Per girar-los posarem una espàtula plana per sota i donarem li donarem la volta. Veurem que han quedat torradets (que no cremats) hem de vigilar que el foc sigui suau.


Deixem coure l’altre costat una estoneta fins que agafi el color desitjat i retirem deixant-t’ho sobre una reixa que es refredi bé i ja podem anar pel següent i així successivament.

En sortiran cap uns 20, tot depèn de la mida que els hi donem.


Per omplir-los hi podem posar xocolata, melmelada, o alguna altra coseta dolça al mig d’un disc, tapem amb un altre disc, premem bé de les puntes i ja ho tenim a punt.


(Cal recordar que els que no consumim al moment, millor els reservem a la nevera)