dimarts, 4 de febrer de 2014

Xocolata a la tassa

Ingredients:

400ml. nata líquida 18% matèria grassa (la que posa per cuinar)
150 grams xocolata negra 70%
3 cullerades de sucre


Preparació:

Posem la nata en una cassoleta i engeguem el foc.

Tallem a porcions la xocolata i l’afegim dins la nata juntament amb el sucre que podem posar al nostre gust, per a mi, de dues a tres cullerades és suficient.

Amb les varetes anem remenant fins que comenci a bullir.
(Si ens agrada més clara podem afegir-hi una mica de llet)

Apaguem el foc.

I ja està, en un moment tenim a punt una deliciosa xocolata per gaudir amb uns xurros, uns melindros, un boci de pa de pessic o el que més ens agradi.

A més a més, amb aquesta proporció queda d’una textura ideal per si volem farcir un pastis, o també per cobrir-lo, un cop freda ens quedarà perfecte!