dimarts, 18 de novembre del 2014

Jornades Gastronòmiques de Tardor de Torredembarra

Del 21 de novembre al 14 de desembre tindran lloc les XIV Jornades Gastronòmiques de Tardor de Torredembarra que organitzen el Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra i la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica amb la col·laboració de l’Associació de Restauradors de Torredembarra (ART). En aquesta ocasió, s’hi han adherit 17 establiments, i el preu del menú oscil·la entre els 22 i 30 euros. Cada restaurant oferirà un menú basat en productes de tardor.

Els restaurants participants són: Al Capone da Franco, Cal Coco, Cal Txus i l’Anna, Can Gla, Can Lluís, Clamar, Delicias, Di Napoli, El Capitán, Vaixell, Hostal Coca, La cuina d’en Basili, La Terraza, Las Palmeras, L’Avi Vitali, Òxid i Picnic Port. 

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de les jornades. L’alcalde, Enric Grangel, ha destacat l’alt nivell de professionalitat dels restauradors de la vila i que activitats com les Jornades Gastronòmiques promouen que es coneguin millor. També ha agraït el seu esforç per participar i promocionar el nom de Torredembarra en el mapa culinari.

Per la seva part, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Núria Gómez, ha explicat que aquesta catorzena edició arriba amb diferents novetats per continuar donant impuls i adaptar-se a les necessitats comunicatives i de promoció del moment. D’aquesta manera, Turisme disposa d’una web-app (gastronomiquestorredembarra.cat) dedicada a les Jornades Gastronòmiques de Tardor preparada i optimitzada per a veure-la a través dels dispositius mòbils (smartphones) i a la qual s’accedeix a través d’un codi QR. També es durà a terme una campanya de màrqueting a facebook i es farà un bustiatge de 3.000 llibrets per Torredembarra. A més, hi ha previst repartir més de 2.500 € en premis entre els comensals gràcies a la col·laboració d’empreses privades.

En aquest enllaç podeu consultar el Llibret Jornades Gastronòmiques de Tardor


Font informació: