divendres, 11 de maig de 2012

Crema de carbassó (2)

Ingredients: 

2 grills d’all 
2 cebes grans 
3 carbassons 
Caldo de pollastre (o pastilla caldo concentrat) 







Preparació: 

1. Picar els alls i les cebes a dauets. 
2. Posar en una cassola o pot una mica ample, un raig d’oli i sofregir primer els alls, quan comencin a agafar color afegir-hi la ceba i ho anem remenant. 
3. Mentrestant, pelem i tallem a daus els carbassons i els afegim deixant que es sofregeixi el conjunt. Quan ho tinguem al punt hi posem una mica de caldo que tinguem fet o bé si no en tenim de fet hi podem posar una mica d’aigua i una pastilla de caldo.
4. Deixem que bulli una estona corregim de sal i apaguem el foc. 
5. Ja només ens cal passar-ho pel turmix per deixar una crema ben fina. 

Es pot menjar tant calent com fred i admet alguna variant com posar-hi una patata que també la tallaríem a dauets i sofregiríem(3), o bé, alhora de passar-ho pel turmix afegir-hi un parell de formatgets (tipus El Caserio)(5).