2 grills d’all
2 cebes grans
3 carbassons
Caldo de pollastre (o pastilla caldo concentrat)
Preparació:
1. Picar els alls i les cebes a dauets.
2. Posar en una cassola o pot una mica ample, un raig d’oli i sofregir primer els alls, quan comencin a agafar color afegir-hi la ceba i ho anem remenant.
3. Mentrestant, pelem i tallem a daus els carbassons i els afegim deixant que es sofregeixi el conjunt. Quan ho tinguem al punt hi posem una mica de caldo que tinguem fet o bé si no en tenim de fet hi podem posar una mica d’aigua i una pastilla de caldo.
4. Deixem que bulli una estona corregim de sal i apaguem el foc.
5. Ja només ens cal passar-ho pel turmix per deixar una crema ben fina.
Es pot menjar tant calent com fred i admet alguna variant com posar-hi una patata que també la tallaríem a dauets i sofregiríem(3), o bé, alhora de passar-ho pel turmix afegir-hi un parell de formatgets (tipus El Caserio)(5).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada