dimarts, 15 de maig de 2012

Cottage Pie by My Way (Pastís de carn a la meva manera)

Ingredients: (per a 4 persones)


2 cebes
2 grills d’all
1 pebrot vermell
2 pebrots verds
3 cullerades tomàquet natural pelat i triturat
500 gr. Carn picada de vedella
½ got vi blanc
10 ml. oli d’oliva
sal i pebre negre mòlt


Coberta:

4 patates grans
50 gr. mantega
15 ml. llet
100 gr. formatge ratllat Cheddar o del tipus que més us agradi

Preparació:

1.       Piqueu las cebes, alls i pebrots a daus petits.
2.       Escalfeu l’oli en una paella gran. Afegiu la ceba, quan comenci a quedar blanca hi poseu l’all, tot seguit el pebrot vermell, al cap d’una estona el pebrot verd i aneu remenant fins que comenci a agafar color.
3.       Afegiu el tomàquet doneu unes voltes i ja hi podeu posar la carn picada. Cuineu-ho uns minuts fins que quedi dauradet.
4.       Afegiu el gotet de vi i amb el foc alt el deixeu evaporar.
5.       Salpebreu.
6.       Amb el foc mig li doneu unes voltes més fins que quedin tots els sabors ben lligats.
7.       Aboqueu-ho en una safata tipus PIREX o similar, apta pel forn, cobrint tot el fons.

PREPARAT per a la COBERTA:

8.       Peleu i bulliu les patates fins que quedin toves.
9.       Escorreu-les i amb una forquilla les aixafeu barrejant-hi la llet i la mantega fins que us quedi una textura de puré.
10.    Salpebreu.
11.    Aboqueu al damunt de la carn que teniu en la safata i repartiu-ho bé.
12.   Cobriu amb el formatge ratllat.
13.    Preescalfeu el forn, un cop calent el poseu a dins i amb el grill el gratineu fins que us quedi dauradet. 

Ja ho teniu a punt per servir. 
Espero que us agradi tant com a mi!!!