2 cebes
2 grills d’all
1 pebrot vermell
2 pebrots verds
3 cullerades tomàquet natural pelat i triturat
500 gr. Carn picada de vedella
½ got vi blanc
10 ml. oli d’oliva
sal i pebre negre mòlt
Coberta:
4 patates grans
50 gr. mantega
15 ml. llet
Preparació:
1.
Piqueu las cebes, alls i pebrots a
daus petits.
2. Escalfeu l’oli en una paella gran. Afegiu la ceba, quan comenci a
quedar blanca hi poseu l’all, tot seguit el pebrot vermell, al cap d’una estona
el pebrot verd i aneu remenant fins que comenci a agafar color.
3. Afegiu el tomàquet doneu unes voltes i ja hi podeu posar la carn picada.
Cuineu-ho uns minuts fins que quedi dauradet.
4. Afegiu el gotet de vi i amb el foc alt el deixeu evaporar.
5. Salpebreu.
6. Amb el foc mig li doneu unes voltes més fins que quedin tots els sabors
ben lligats.
7. Aboqueu-ho en una safata tipus PIREX o similar, apta pel forn, cobrint
tot el fons.
PREPARAT per a la
COBERTA:
8. Peleu i bulliu les patates fins que quedin toves.
9. Escorreu-les i amb una forquilla les aixafeu barrejant-hi la llet i la
mantega fins que us quedi una textura de puré.
10. Salpebreu.
11. Aboqueu al damunt de la carn que teniu en la safata i repartiu-ho bé.
12. Cobriu amb el formatge ratllat.
13. Preescalfeu el forn, un cop calent el poseu a dins i amb el grill el gratineu fins que us quedi
dauradet.
Ja ho teniu a punt per servir.
Espero que us agradi tant com a mi!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada