diumenge, 4 de setembre de 2011

8a campanya gastronòmica del "Cim i tomba" de Tossa de Mar


El gastrònom Pep Nogué va inaugurar el passat dijous al migdia la 8a campanya gastronòmica del "Cim i tomba" de Tossa, en una presentació portada a terme al sector d'Es Racó de la Platja Gran i que va comptar amb un tastet d'aquest plat típic de la població costanera organitzat per l'Oficina de Turisme. En total, són quinze els restaurants de Tossa que, fins al 30 de setembre, oferiran, dins aquesta campanya gastronòmica, un menú especial amb un primer plat, el cim i tomba de segon plat i un postres.

Els restaurants que hi participen són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Cuina de l'Àvia, El Petit de Can Carlus, El Portal, Madrugada, Minerva, Nàutic Can Pini, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor i Victòria. Els preus dels menús van dels 35 als 50 euros, IVA inclòs.

Cal recordar que hi ha diferents variants del cim i tomba, i que cada establiment el cuina a la seva manera, per la qual cosa es pot degustar el mateix plat a diferents establiments i trobar-hi variacions significatives.

Com a novetat d'enguany, i com a iniciativa de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, s'obsequia cada client que consumeixi el menú del cim i tomba amb una entrada gratuïta per accedir al Museu Municipal o al Far, indrets que recullen una mostra important del patrimoni històric i cultural de la població.

Font: Ajuntament de Tossa de Mar