Avui us deixo unes d’aquelles coses tant
senzilles com bona, (sobretot pels amants de la xocolata). Està basat en unes
postres típiques dels països nòrdics i que s’acostuma a preparar en dates
nadalenques, és l’stonian kringle.
N'he fet una adaptació que he batejat com a frusty-frusty i casa s'ha convertit en un dels "top ten" de les postres, esmorzars, berenars i entrehores...
Ingredients:
1 paquet
de pasta de full
Nutella
Preescalfem el forn a 200ºC
Estenem la làmina de pasta de full.
Posem la Nutella per sobre i escampem
deixant una capa fina.
Enrotllem fins a tancar-la.
Amb un ganivet la partim per la meitat, de
dalt a baix, sense arribar a tallar la punta.
L’anem creuant com si féssim una trena,
procurant que la part del mig (on s’hi veu la xocolata) vagi quedant a sobre.
Ajuntem els dos extrem fent una corona.
Posem un full de paper de forn a sobre la
safata i el col·loquem a sobre.
Enfornem (només el foc de baix) durant 20
minuts a 200ºC (els últims dos minuts engeguem també el grill, però ja no li
traiem l’ull de sobre, no fos cas que es cremés).
Retirem del forn i el posem de seguida a
sobre una reixa per refredar.
Un cop fred ja el podem menjar.
Veureu que si ho proveu, us convertireu en addictes.
2 comentaris:
A provar-ho aquest cap de setmana.
A provar-ho aquest cap de setmana.
Publica un comentari a l'entrada