diumenge, 25 de gener de 2015

Frusty-Frusty


Avui us deixo unes d’aquelles coses tant senzilles com bona, (sobretot pels amants de la xocolata). Està basat en unes postres típiques dels països nòrdics i que s’acostuma a preparar en dates nadalenques, és l’stonian kringle.

N'he fet una adaptació que he batejat com a frusty-frusty i casa s'ha convertit en un dels "top ten" de les postres, esmorzars, berenars i entrehores...


Ingredients:


1 paquet de pasta de full
Nutella







Preparació:
Preescalfem el forn a 200ºC

Estenem la làmina de pasta de full.

Posem la Nutella per sobre i escampem deixant una capa fina.


Enrotllem fins a tancar-la.


Amb un ganivet la partim per la meitat, de dalt a baix, sense arribar a tallar la punta.

L’anem creuant com si féssim una trena, procurant que la part del mig (on s’hi veu la xocolata) vagi quedant a sobre.

Ajuntem els dos extrem fent una corona.

Posem un full de paper de forn a sobre la safata i el col·loquem a sobre.


Enfornem (només el foc de baix) durant 20 minuts a 200ºC (els últims dos minuts engeguem també el grill, però ja no li traiem l’ull de sobre, no fos cas que es cremés).

Retirem del forn i el posem de seguida a sobre una reixa per refredar.

Un cop fred ja el podem menjar.


Veureu que si ho proveu, us convertireu en addictes.





2 comentaris:

EVA ha dit...

A provar-ho aquest cap de setmana.

EVA ha dit...

A provar-ho aquest cap de setmana.