dimarts, 17 de setembre de 2013

Cookies

Ingredients:

100 g. de mantega
220 g. de farina
90 g. de sucre moreno
45 g. de sucre normal
1 cullereta de cafè de llevat Royal
1 ou
1 cullereta de cafè de sucre vainilla
100 g. de perles de xocolata
Paper film
Paper de forn



Preparació:

Posem en un bol la mantega i la desfem uns segons al microones. La traiem i barregem fins que ens quedi amb textura pomada.
Seguidament la posem en un pot juntament amb tots els altres ingredients, excepte les perles de xocolata i ho barregem bé a mà o amb l’ajut de les varetes pastadores.
Quan ho tinguem ben barrejat i afegim les perles de xocolata i tornem a amassar perquè es reparteixin bé.

Estenem un bon tros de paper film i posem la massa a sobre tancant-ho en forma de rul·lo del diàmetre que vulguem que surtin les galetes (tot i que quan s’enfornen creixen una miqueta). Tanquem bé el rul·lo pels costats i ho deixem a la nevera una mitja horeta.

Passat aquest temps engeguem el forn a 200⁰C, traiem de la nevera el rul·lo, desfem el paper film, anem tallant les galetes i les posem a sobre de la safata del forn que hi tindrem posat paper de forn. Deixarem una distància de tres o quatre centímetres pensant que creixen una miqueta.


Passat 15 minuts ja les podrem treure del forn, encara que us semblin crues no allargueu el temps perquè quan es refreden queden en la textura perfecte.