L’Associació
Catalana per a la Protecció i la Promoció de Productes de l’Alt Camp, organitzen per primera vegada unes jornades de portes obertes als seus obradors, pel públic en general.
Aquestes jornades es duran a terme cada diumenge al matí de 10h a 14h, entre el 5 de febrer i el 25 de març, on dos o tres obradors obriran les seves portes.
Consistirà en una
aproximació a l’elaborador, on aquest explicarà el seu producte i el seu lloc
de treball.
Amb aquesta iniciativa es pretén potenciar aquesta comarca i donar un valor afegit als productes de proximitat que són de gran qualitat, així com a les persones que els elaboren.
Per consultar el
calendari, podeu contactar amb l’Associació Catalana per a la Protecció i la
Promoció de Productes de l’Alt Camp al telèfon 977 60 85 60 (Consell Comarcal
de l’Alt Camp).
Els elaboradors
que participen:
5/2/2012
|
Vives Ambrós
|
Els Fruits Saborosos
|
Caves Vidal Ferré
|
12/2/2012
|
Mas Vicenç
|
Mas Bella
|
|
19/2/2012
|
Mel del Remei
|
Boc de Montral
|
|
26/2/2012
|
Cal garriga
|
Mas Capestany
|
|
4/3/2012
|
Vives Ambrós
|
Els Fruits Saborosos
|
Caves Vidal Ferré
|
11/3/2012
|
Mas Vicenç
|
Mas Bella
|
|
18/3/2012
|
Mel del Remei
|
Boc de Montral
|
|
25/3/2012
|
Cal garriga
|
Mas Capestany
|
Les adreces dels participants:
1- CAVES
VIVES AMBROS
Elaboració artesana de cava.
C. Major, 39
- Montferri
Tel. 639521652
covives@tinet.org
Obert dissabtes i diumenges de 11,00 a 13.30
Visita guiada a les caves i tast.
2- ELS
FRUITS SABOROSOS http://fruitssaborosos.blogspot.com/
Elaboració artesana de melmelades, codonyats i romesco.
C. de la font, 82
- Vila-rodona
Tel. 658 254 280 elsfruitssaborosos@gmail.com
Restes de dies concretar hora.
Visita i tast de melmelades.
3- CAVES
VIDAL FERRÉ
Elaboració artesana de cava.
C. Nou, 2 - Les Pobles
Tel. 977 63 85 54 vidaliferre@vidaliferre.com
Obert els caps de setmana i festius de 10:00h a 13:00h
els dissabtes i fins a les 14:00h diumenges i festius.
- Altres dies concretar per telèfon.
Visita guiada a les caves.
4- CELLER
MAS VICENÇ http://www.masvicens.com/
Elaboració de vins.
Mas Vicenç,
s/n - Cabra del Camp
Tel. 617374089 masvicens@masvicens.com
Obert dissabtes, diumenges i festius de 11:00 a 14:00
Visita guiada al celler i tast.
5- CELLER
MAS BELLA http://www.cellermasbella.com/
Elaboració de vins.
C. Sant Roc, 8 - Masmolets. Valls
Tel. 600 269 786
cellermasbella@gmail.com
Vista guiada a les vinyes i al celler, i tast de vins.
6- CASA-MUSEU
DE LA MEL - MEL EL REMEI
Productor de mel i derivats.
C. Bisbe Barbera, 3
- Alcover
Tel. 675125820
joanmaapis@yahoo.es
Horari de botiga
18h a 20h
Per visites al museu concertar hora
Portes obertes, del
1 de gener fins al 25 de març de 10h a 13h i de 17h a 20h
7- FORMATGERIA
EL BOC DE MONT-RAL
Elaboració de formatge de cabra.
Carretera de Mont-ral a la Mussara km. 4 (Mont-ral)
Tel. 630476448 raquelreche@terra.es
Horari de dilluns a divendres de 9 a 14, i de 16 a 18.
Dissabtes i festius de 10 a 14 i de 16 a 18
8- MAS
CAPESTANY http://www.mascapestany.com/
Cultiu d’horta agroecològica i agrobotiga.
Camí Vell de Vallmoll, s/n -
Nulles
Tel. 658 649 668
agroecologics@mascapestany.com
Obert divendres i dissabtes de 10:00 a 14:00 i 16:00 a
20:00
Restes de dies concretar hora.
Visites guiades i agrobotiga.
9- CAL
GARRIGA http://www.calgarriga.com/
Elaboració d’oli de collita pròpia i agrobotiga.
C. d’Avall, 15 - Bràfim
Tel. 977 62 08 58 info@calgarriga.com
Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00
a 19:00 dissabtes de 10:00 a 14:00
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada