Ingredients:
1 tall de cansalada ibèrica
1 botifarra negra
250g. Cigrons cuits
Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dilluns, 5 de desembre del 2016
divendres, 2 de desembre del 2016
Calamars a la romana
Ingredients:
4 calamars frescos grans
150g de farina
1 sobre de Royal
1 culleradeta de sal
1 ou
1 got d’aigua (200ml. aprox.)
oli d’oliva de 0’4º
4 calamars frescos grans
150g de farina
1 sobre de Royal
1 culleradeta de sal
1 ou
1 got d’aigua (200ml. aprox.)
oli d’oliva de 0’4º
Subscriure's a:
Missatges (Atom)