dilluns, 18 de gener de 2016

Conill al forn

Ingredients:

1 conill
2 cebes
1 fulla de llorer
Sal
Pebre negre mòlt
Oli d’oliva
1 gotet de vi blanc



Preparació:

Tallem el conill a octaus, el salpebrem i posem a una safata pel forn.

Pelem un parell de cebetes i partides per la meitat les hi posem també.

Posem la fulla de llorer.

Ho reguem amb un bon raig d’oli, hi aboquem el gotet de vi blanc per sobre, tapem la safata amb paper d’alumini i ho posem al forn a 200° C durant 1 hora.

Passat aquest temps tindrem un conill ben tendre que podrem acompanyar d’una amanida, un puré, unes patates o el que més ens agradi.


Notes:
Per aprofitar la cocció podem fer un llit de verdures (unes patates pelades i tallades a rotllanes d’un centímetre, un pebrot verd i vermell tallats a tires, un tomàquet madur partit per la meitat o altres verdures que tinguem per complementar el plat) i posar-hi el conill a sobre i la resta de la recepta igual.