dimecres, 24 de desembre de 2014

Turrons de xocolata

Ingredients:

30 g. mantega
4 cullerades soperes de Nutella
1 rajola de xocolata per a postres (negre, amb llet o blanca)

Per farcir posar el que més ens agradi, avellanes, ametlles, arròs inflat, pistatxos, licor...









Preparació:

Haurem de tenir preparats els motlles prèviament.

Podem fer servir varies coses: des d’una safata de canelons a caixes de torrons que tinguem buides, fins a invents que he trobat per internet com és tallar un bric de llet per la meitat.

Bé, la qüestió és que quan tinguem el motlle l’hem de folrar amb paper de forn i un cop a punt ja ens podem posar a preparar el torró.



És molt senzill.


Posem una cassoleta amb aigua al foc.


Agafem un bol i el posem a sobre la cassola per fer-ho al bany maria.


Posem al bol la mantega i la Nutella i ho remenem fins que es desfaci.


Posem la presa de xocolata a trossos.


Seguim remenant fins que quedi una crema fen fina.


Traiem el bol del foc i afegim el que més ens agradi, avellanes, ametlles, arròs inflat, pistatxos, licor...


Un cop ben barrejat, omplim els motlles, sacsegem i fem uns copets a sobre el marbre per tal que quedi ben repartit i ho deixem refredar.


Quan siguin freds els posem a la nevera per que s’endureixin i en un parell d’horetes tindrem uns torrons ben bons.