divendres, 20 de desembre de 2013

Paté de sardines

Fa uns mesos vaig trobar aquesta recepta al blog La cocina de los inventos, em va semblar molt bona i la vaig fer. Només puc dir que des d’aleshores ja l’he repetit unes quantes vegades (encara que amb alguna adaptació) i sempre té un èxit absolut.
Així, que us la recomano.


Ingredients:

1 llauna de sardines o sardinetes en oli d’oliva
3 rovells d’ou dur
¼ de ceba de figueres petitona
1 cullerada de quètxup
2 formatgets tendres o dues cullerades de formatge tipus Philadelphia
Un polsim de sal



Preparació:

Posem en el pot de la picadora les sardines o sardinetes, els rovells d’ou, la ceba, el quètxup, els
formatgets, el pessic de sal i una culleradeta de l’oli de les sardines. Ho piquem fins que ens quedi una pasta fina.
Ho deixarem a la nevera que es refredi i tindrem a punt un deliciós paté que podrem servir en la mateixa llauna de les sardines acompanyat d’unes torradetes.

Serà l’aperitiu irresistible per a tothom qui ho tasti.


Recepta adaptada. Trobareu la original al blog la cocina de los inventos a qui vull donar les gràcies i us convido que visiteu.