250 gr. d’espaguetis
Oli d’oliva
Aigua
Sal
Per a
fer la crema:
50 gr. de mantega
1 grill d’all
1cullerada de farina
200 ml. de nata líquida especial per a
cuinar
1 got de llet
Safrà
Sal
Formatge ratllat (opcional)
Posem a coure la pasta un pot amb aigua abundant,
sal i un raig d’oli.
Mentrestant preparem la crema de safrà,
posem en una cassola la mantega, piquem l’all i li afegim, després la cullerada
de farina, deixem que es dori una miqueta i ja podem anar afegint la nata mica
en mica, i seguidament el got de llet sense parar de remenar.
Condimentem amb el safrà[1], posem
una mica de sal i continuem remenat fins que ens quedi espès al nostre gust.
Escorrem els espaguetis i els afegim a la
cassola amb la crema de safrà, barrejant fins que quedi la crema ben repartida.
Si volem, podem posar-hi una mica de
formatge per sobre i gratinar-ho.
Bon profit!!
[1] És recomanable que comprovem que els
brins són ben secs i sinó ho són, els farem assecar embolicats en paper
d’alumini amb una mica de temperatura al forn per tal que perdin tota la
humitat que tinguin, després els piquem en el morter i ho afegim. (No es posen
mai els brins sencers).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada