Ingredients:
Una cua de rap ben maca (demaneu a la
peixateria que us el netegin i us el tallin a rodanxes)
2 patates grans
2 cebes grans
½ got de vi blanc
½ got d’aigua (o de brou de peix)
1 fulla de llorer
1 grill d’all
Julivert
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc o negre mòlt
Preparació:
Preescalfem el forn a 180ºC (a dalt i a
baix).
Pelem i tallem les cebes i les patates a rodanxes
d’un centímetre de gruix i les posem ben repartides a la safata del forn a la que
hi haurem posat un raig d’oli d’oliva prèviament.
A part, i amb l’ajuda del morter o picadora,
piquem l’all i el julivert.
Hi afegim el vi blanc i l’aigua, l’all i el
julivert picats, la fulla de llorer, sal i pebre i ho posem al forn durant
aproximadament 20 minuts.
Quan punxem les patates i les notem tendres
ja hi podem posar el peix al damunt.
Salem el peix, l’hi afegim un bon raig
d’oli d’oliva i ho posem al forn durant aproximadament 5 minuts.
Passat aquest
temps girem el peix, hi posem un parell de cullerots de mongetes del ganxet amb
una mica del seu suc de bullir i un deixem un 5 minuts més i ja ho podem
servir.
La combinació de sabors és boníssima.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada