500 grams de Cigrons bullits
2 Cebes
1 Tomàquet
5 Ous durs
1 Botifarra negra
1 grill d’All
Julivert
1 torradeta
10 Avellanes
10 Ametlles
Brou (que pot ser
de pastilla)
Oli d’oliva
Sal
Preparació:
Posem en un pot amb aigua freda els ous i a partir de quan arrenquin el
bull els deixarem 12 minuts, passat aquest temps ja tindrem els ous durs.
Mentrestant anem fent el plat, piquem la ceba ben petita i la sofregim en
una cassola amb una mica d’oli, quan comenci a agafar color hi afegim el
tomàquet ratllat i acabem de fer el sofregit.
Farem també la picada posant al pot de la picadora un grill d’all, el
julivert, les torradetes, les ametlles, avellanes, el rovell d’un ou dur i una
mica de brou per així desfer-la millor.
Ara, ja posem a sobre el sofregit els cigrons bullits i escorreguts i a
sobre, la picada, acabarem de posar-hi una mica més de brou i deixarem que faci
xup-xup 10 minuts, aleshores posarem els ous durs partits per la meitat, la
clara de l’ou que hem posat a la picada la tallem petita i l’afegim, posem
també la botifarra negra tallada a rodelles, rectifiquem de sal i en un parrell
de minuts més tindrem el plat a punt per servir.
1 comentari:
el plat i la imatge..impresionant!!!!
Publica un comentari a l'entrada