Ingredients:
2 tires de costella de porc Duroc tallades
petites
1 pebrot
verd
1 ceba
gran
2
tomàquets madurs
Llard
Oli d’oliva
Sal
Aigua
Preparació:
Posem la paella al foc amb una cullerada de
llard i un raig d’oli d’oliva, quan sigui calent hi posem la costella i la fem
rossejar.
Afegim a la cassola els calamars que
tindrem tallats a rotllanes i nets (posem també les potes) i ho rossegem junt
amb la costella. (Cal tapar-ho que sinó ens esquitxarà)
Rentem i tallem el pebrot verd (no massa
petit, d’uns dos o tres centímetres)
Quan la ceba comenci a agafar color posem
el pebrot. Passada una estona afegim el tomàquet ratllat tot remenant fins
deixar el sofregit al punt.
Posem l’aigua a bullir.
Quan el sofregit estigui tirem l’arròs i el
rossegem.
Finalment, quan l’aigua bulli la tirem a la paella, ho
salem i en uns vint minuts estarà l'arròs al punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada