Ingredients:
1 ceba
1 patata
1,5 l. d’aigua
Sal
Oli
d’oliva
Preparació:
Pelem la ceba i la tallem laminada (mitges
llunes).
Posem al foc una olla amb un bon raig d’oli
d’oliva i hi tirem la ceba que es comenci a sofregir.
Mentrestant pelem els porros, el tallem per
la meitat (de dalt a baix) i seguidament els piquem petits (mitges llunes també
en talls d’un centímetre més o menys).
Pelem la patata, la rentem, la tallem
laminada i l’afegim a l’olla, sofregint el conjunt una estoneta més. (Cal
vigilar que nos ens agafi massa color).
Seguidament afegim l’aigua i la sal; a
partir que arrenqui el bull ho deixem uns 15 o 20 minuts.
Passat el temps apaguem el foc i ho
triturem ben fi amb el minipimer.
Un cop s’hagi temperat ho posem a la nevera
i quan sigui ben fred ja estarà a punt per servir.
Al moment de servir podem posar per sobre
uns tallets ben fins de pernil ibèric.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada