Ingredients:
2 ous
200 g sucre
200 g coco ratllat
(amb aquesta quantitat obtindrem uns 30
coquets, mesura correcta per a una fornada a la safata del forn de casa)
Preparació:
Preescalfem el forn a 180ºC. (engeguem dalt
i baix)
Batem en un bol els dos ous.
Afegim el sucre, continuem remenant un
moment i seguidament incorporem el coco ratllat.
Agafem petites porcions i anem fent boletes
amb les mans.
Les col·loquem a la safata coberta amb paper
de forn i empolsem una mica de coco ratllat per sobre de cadascun.
Posem a coure al forn (recordem apagar el grill, el de dalt) a 180º C
durant 13 minuts aproximadament (encara que el temps sempre depèn de cada forn)
per millor pista fins que comencin a agafar color. Jo els deixo coure uns 10 o 11 minuts i
després apago el forn i poso el grill a màxima potència un parell de minuts
sense perdre’ls de vista, quan veig que agafen color apago el forn i els trec
ràpidament a refredar a fora. Millor no tocar-los perquè a part que estan molt
calents se’ns desfarien perquè estan molt tous.
Notes:
Si al fer les boletes se’ns enganxa molt la
massa les mans, les podem passar (les mans) un moment per aigua freda i les assequem,
així podrem continuar treballant molt millor.
Cal deixar una mica de distància entre les
boletes perquè s’obriran i ens interessa que no s’enganxin entre elles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada