Ingredients:
1 conill tallat a octaus
4 cebes tendres
4 alls tendres
1 gotet de vi blanc
sal
pebre
2 manats d’espinacs
Per a
la picada:
2 grills d’all
Unes branques de julivert
Un grapat d’avellanes
Un grapat d’ametlles
1 llesqueta de pa sec o bé torrat
Rentem bé el conill i el salpebrem.
Posem oli en una cassola i enrossim bé el
conill.
Mentre el conill és el foc, tallem el cuot
dels espinacs i els netegem bé submergint-los a la pica plena d’aigua per tal que
se’ls hi vagi tota la sorra que acostumen a portar.
Posem una olla gran al foc amb quatre dits
d’aigua.
Quan arrenqui el bull posem sal a l’aigua i
els espinacs. Fem bullir uns cinc minuts i apaguem el foc.
Tornem a la cassola, quan veiem que el conill
estigui dauradet hi aboquem un gotet de vi blanc deixem reduir amb foc alt un
minut més i afluixem el foc.
Posem a la cassola del conill, els alls i
les cebes tendres que haurem rentat i pelat prèviament, tapem i mantenim el foc baix.
Ara preparem la picada, pelem els grills
d’all i els posem juntament amb les avellanes, les ametlles, el julivert i la
llesqueta de pa, al vas de la picadora. Ho piquem, aboquem el got d’aigua i ho
piquem una mica més que quedi tot ben finet.
Ho aboquem a la cassola, sacsejant perquè
es barregi bé amb el conill.
Escorrem els espinacs i els posem a la
cassola sense prémer per treure’n l’excés d’aigua, ja que la mica que hi puguin
deixar ens ajudarà a acabar de lligar la cossola.
Amb quinze minutets de xup-xup tindrem un
plat ben saborós i saludable.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada