4 orades
Oli d’oliva verge
extra
Sal Maldon
4 grills d’all
Preparació:
Demanarem a la peixateria que ens netegin d’escata les orades i que ens en
separin els lloms.
Posarem a preescalfar el forn a 220ºC.
Per sobre de cada tall hi posarem ben repartit un grapadet de sal Maldon o
gruixuda i ja podrem posar la safata al forn (a la meitat i només amb el foc de
baix) durant uns 10 minuts.
Mentrestant posarem unes 8 cullerades d’oli a una paella amb el foc baix,
pelarem i laminaren els grills d’all i els hi posarem, deixant-los fins que
comencin a agafar color.
Quan falti un parell de minuts per treure el peix del forn, hi posem una
cullerada d’aquest oli perfumat per sobre de cada llom.
Passat aquest temps, ja ho podrem servir posant la pell ara a sota i
regant-ho amb una mica més de l’oli d’all per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada