1 taronja de suc
4 ous
200 g de sucre
200 ml d’oli d’oliva suau 0’4⁰
220 g de farina de força (de rebosteria)
1 pessic de sal
1 sobre de llevat químic
Elaboració:
En primer lloc rentarem amb aigua freda la taronja, l'assecarem, en rasparem
la pell amb un ratllador ben fi, i per últim la partirem i n’espremerem el suc.
Ara en un bol de vidre o un altre recipient que us vagi bé però sobretot
que no estigui fred*, hi posarem el sucre, el suc de la taronja i els ous; i
amb una batedora de varetes ho batrem fins que la massa augmenti el seu volum, d’uns
6 a 8 minuts.
Abocarem seguidament l’oli i barrejarem suaument (No batre) durant 15
segons amb les varetes.
Afegirem la farina tamisant-la amb un colador de malla o un tamisador, el
llevat i la sal. Barrejarem també suaument amb la màquina de varetes.
Incorporarem la ratlladura de taronja i remenarem.
Deixarem el bol amb la massa a la nevera de 2 a 3 hores.
Passat aquest temps preescalfar el forn a 250⁰C dalt i baix.
Deixarem el bol amb la massa a la nevera de 2 a 3 hores.
Passat aquest temps preescalfar el forn a 250⁰C dalt i baix.
Posarem els motlles per a les magdalenes sobre la safata del forn.
Abocarem la massa en els motlles de les magdalenes fins a emplenar 3/4
parts de la seva capacitat i abans d’enfornar-les les empolvorarem amb sucre.
Baixarem la temperatura a 220⁰C, apagarem el grill i amb el foc de baix +
el ventilador (en el meu cas) les fornejarem entre 12 i 15 minuts (depèn de
cada forn) tot vigilant-les perquè no se’ns cremin.
Ja teniu a punt unes delicioses magdalenes de taronja!
*Per escalfar el bol per preparar-les: omplim d’aigua calenta el bol,
l’aboquem i eixuguem i ja podem posar de seguida el sucre, el suc de taronja i
els ous i batem.
1 comentari:
Avui les hem fet, tenies raó súper fàcils de fer, i el més important boníssimes!!!!!!!
Publica un comentari a l'entrada