Bacallà dessalat
Oli d’oliva
1 ou
Oli d’oliva suau
0’4⁰
6 grills d’all
Sal
Elaboració:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSu8CxVVyKyNALGNOgSLFsp2C7ycg324-4rhHR4sYlBc1Zyz7Bn_h-_r2mTnb0rJbg90hCAIjvBLnZq6ZvyxDoZ07pbHrYTSVC4Ry-SE14zgnfRkPbt9x5KEGyAULxOVcxhfG5DMrGxsnH/s400/DSC_0063.jpg)
Mentrestant, talleu a làmines 4 grills d’all i els fregiu en una paella amb
un xic d’oli d’oliva fins que comencin a daurar-se. Reserveu.
Ara prepareu l’allioli amb l’ou, l’oli suau, afegiu dos dels alls laminats
i fregits i un pessic de sal.
Unteu els lloms de bacallà amb l’allioli i ho gratineu (180⁰ només grill i a la meitat) 5 minuts i ho
presenteu amb la resta d’alls fregits, posats per sobre.
1 comentari:
La crosta de l'allioli gratinat és fantàstica!!!
Publica un comentari a l'entrada