Fa uns mesos vaig trobar
aquesta recepta al blog La cocina de los inventos, em va semblar molt bona i la
vaig fer. Només puc dir que des d’aleshores ja l’he repetit unes quantes
vegades (encara que amb alguna adaptació) i sempre té un èxit absolut.
Així, que us la recomano.
1 llauna de sardines o sardinetes en oli d’oliva
3 rovells d’ou
dur
¼ de ceba de
figueres petitona
1 cullerada de
quètxup
2 formatgets
tendres o dues cullerades de formatge tipus Philadelphia
Un polsim de
sal
Preparació:
Posem en el
pot de la picadora les sardines o sardinetes, els rovells d’ou, la ceba, el quètxup,
els
formatgets, el pessic de sal i una culleradeta de l’oli de les sardines. Ho piquem fins que ens quedi una pasta fina.
formatgets, el pessic de sal i una culleradeta de l’oli de les sardines. Ho piquem fins que ens quedi una pasta fina.
Ho deixarem a
la nevera que es refredi i tindrem a punt un deliciós paté que podrem servir en
la mateixa llauna de les sardines acompanyat d’unes torradetes.
Serà
l’aperitiu irresistible per a tothom qui ho tasti.
Recepta
adaptada. Trobareu la original al blog la cocina de los inventos a qui vull donar les gràcies i us convido
que visiteu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada