dimarts, 14 de setembre del 2010

L'ànec és el protagonista en les 4es Jornades Gastronòmiques "Deltebre, la nostra cuina"

La Federació de Comerç i Turisme de Deltebre, Fecotur, va presentar dijous passat al restaurant Delta Hotel de Deltebre la Jornada de l’Ànec, en el marc de les jornades gastronòmiques Deltebre, la nostra cuina que tenen com a objectiu promoure la gastronomia i els productes del Delta de l’Ebre. La Jornada de l’Ànec es farà el proper cap de setmana del 17, 18 i 19 de setembre i hi participaran 13 restaurants de la localitat que oferiran menús a 30 Euros i amb l’ànec com a principal ingredient. El productor convidat de la Jornada és l’empresa familiar de Deltebre Granja Luisiana - Ànec del Delta de l’Ebre que es dedica a la cria i comercialització d’ànecs.

Els restaurants que participen en aquesta quarta edició de les jornades gastronòmiques Deltebre, la nostra cuina són: Casa Nuri, Nicanor, Delta Hotel, Sons de mar, Hotel Rull, Tramontano, Tres Cantons, Vista Mar, L’Aube, Los Hortets, Lo Mas de Nuri, Galtaxo i Can Cris. Cal recordar que entre els clients participants es sortejarà un cap de setmana gastronòmic a Deltebre coincidint amb la fira Ebre Gourmet, a l’octubre.

La presentació de la Jornada va anar a càrrec del Tinent d’Alcalde de Deltebre, Miguel Subirats, Manel Escurriola, en representació de Fecotur i Ana Giménez de l’empresa Granja Luisiana.

La Jornada de l’Ànec és la quarta de les jornades Deltebre, la nostra cuina que s’han fet enguany, juntament amb les de l’anguila, l’arròs i el musclo. Al desembre es faran unes jornades dedicades a la baldana.

Font: http://www.viulebre.com/