divendres, 20 de novembre del 2009

Èxit de participació al I Fòrum d'Empresaris d'Hostalric

Aquesta iniciativa, subvencionada pel Programa de Projectes Innovadors, està patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.



Aquest primer fòrum, que ha comptat amb la participació de 60 empresaris de comerços i indústries d'Hostalric, s'ha fet sota el lema "La cooperació empresarial i la responsabilitat social com a estratègies de lluita contra la crisi".

Així, s'ha presentat la proposta de desenvolupament local "Città Slow" i de les possibilitats de negoci que ofereix aquesta nova estratègia. L'alcalde de la població, Josep Frias, va destacar en el seu parlament d'obertura que "l'èxit d'aquesta convocatòria i la presència d'una representació tan important de l'empresariat hostalriquenc en aquest acte és per a mi una molt bona senyal, i ens permet parlar més d'oportunitats que no de crisis".

En el marc del fòrum, s'han fet el lliurament dels premis "Hostalric Empresarial".

Els establiments distingits han estat 4 i són els següents:

Premi al Comerç de Proximitat: per a la Botiga "Antiga Casa Colls" ja que és un establiments que ha recuperat la identitat de l'antic establiment, ha ampliat producte i fan una tasca de revitalització i dinamització del món cultural d'Hostalric amb activitats paral·leles a la seva tasca comercial.

Premi a la Tasca Social: per al Restaurant Parrufu ja que s'ha considerat que és un establiment que té un paper molt important en el patrocini de l'esport local i un fort compromís amb el teixit social d'Hostalric.

Premi a la Innovació, que s'ha atorgat a una petita botiga del centre històric que ofereix productes d'artesania de producció pròpia, amb un producte propi i original d'elevada qualitat.

Premi a la Sostenibilitat: la distinció ha estat per a Live Bikes, un és establiment que fomenta l'ús del transport alternatiu per a una mobilitat més sostenible, una acció que ara volen completar amb la proposta de creació d'un circuit per anar en bicicleta pel municipi.

www.laselvacomunica.cat